Leta i den här bloggen

lördag 5 mars 2011

Sportlovsväder

Första dagen på Antons första sportlov. Det verkar bli ett underbart väder. Planen var att tillbringa lovet i stugan. Men planer ändras snabbt.

I Astrids njure tror man att det finns en benign tumör, multilokalt cystiskt nefrom. Den har mest troligt förstört hennes högra njure och hon läcker nu blod och proteiner. För att vara säker på diagnosen behöver man dock en bit av njuren och förmodligen tar man ut hela njuren. På måndag skall läkare i Uppsala slå sina förhoppningsvis kloka huvuden ihop för att bestämma fortsatt utredning och behandling. Mest troligt flyger lillsmulan och jag till Uppsala nästa vecka.

Men idag skall vi kanske få komma hem på permis. Det vore skönt att vara hemma några timmar, träffa killarna och få plocka ihop kläder själv. Nu har Johan tagit hit kläder till mig och det har nog inte alltid varit det jag skulle valt själv :)

Så dagens projekt är att klämma in permis mellan vikt, temp, kissprov, blodtryck, rond, blodprov, medicin. Men lyckas vi inte idag försöker vi igen imorgon. Det råder ju undantagstillstånd igen, Djupa andetag, äta bra även om aptiten inte är på topp, sova när det går och framförallt korta tidsperspektivet och ta en dag i taget.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar